Om oss!

Vi är Sveriges minsta bokhandel och konfektyrbutik. Förutom bokantikvariatet med gamla och nya böcker i alla ämnen och prisklasser säljer vi äldre humorkort, te, choklad och lakrits. Vi har också en liten samling ljudböcker och vinylskivor. Försäljning sker förutom i vårt antikvariat även på marknader runt om på Österlen och på Bokbörsens hemsida. 

Finns inte boken du söker i lager kan vi snabbt kolla hos våra kollegor om någon har just din bok.

Så här började det: Med ett förflutet som inköpare och bokansvarig i bokbranschen och plötsligt tre pallar böcker att ta hand om säger min dotter och numera kompanjon, Frida: Du har ju alltid velat ha ett antikvariat. Det var så det började. Så här fortsatte det:

När man läser borde man ha en skön filt och en varm och god kopp te. Och senare: Varför inte lite god choklad och lakrits att njuta av.

Det är Frida som ansvarar för te och konfektyr. Hon tycker att bara det bästa är gott nog från de bästa leverantörerna, och till förmånliga priser. Många av teerna har vi själva provat ut och vissa av dem har blivit storsäljare.

Varmt välkommen

Jane & Frida

Fridas halloweenpumpa Frida har gjort denna pumpa till en Genväg Österlenmarknad vi var på hösten 2017, visst är den underbart fin!